Tipuri de reclame

Vand24 va ofera 5 tipuri diferite de anunturi pe care le puteti selecta in timpul postarii sau repostarii anunturilor. Nu este posibil sa comutati intre diferite tipuri de anunturi in timp ce acesta este live. Tipurile disponibile sunt:
  • 1.Vinde
  • 2.Licitatie
  • 3.Cumpara
  • 4.Schimb
  • 5.Donatie

Cum functioneaza licitatiile?

Pentru a participa la orice licitatie trebuie mai intai sa va inregistrati pe site. Odata ce aveti un cont, vizitati orice licitatie si in bara laterala veti observa caseta de licitare.
Sub intrarea pentru valoarea licitata, veti vedea care este valoarea minima pe care trebuie sa o plasati. Odata ce licitatia este incheiata si daca ati castigat-o, veti primi un e-mail de confirmare.
Lista tuturor licitatiilor la care ati participat sau la care ati participat este afisata pe profilul dvs., sub Licitatii.

Cum se promoveaza anuntul?

Pentru a va promova anunturile, mai intai trebuie sa navigati la anunturile trimise si din meniul de actiuni selectati ultima optiune. Se va deschide modal cu o lista cu toate promotiile disponibile pe piata, precum si cu promotiile dvs. active in prezent pentru anuntul respectiv.
Lista promotiilor disponibile este:
  1. Afișare în fruntea listei (Anuntul tau va fi afișat primul in categoria sa)
  2. Evidentiati anunt (acest lucru va face anuntul dvs. sa iasa in evidenta fata de altii din listare)Anunt de top (adaugati-va in primele XX pozitii ale listarii, precum si in pozitia sa normala de listare)
  3. Anunt urgent (afisati panglica urgenta pe caseta publicitara)
Cu exceptia promotiei Afisare in fruntea listei, toate pot avea mai multe pachete disponibile.
Dupa ce ati selectat tipul si perioada promotiei, puteti trece la ecranul de plata. Odata ce plata este validata, promotia dvs. va fi activa. Promotia incepe din momentul in care plata este validata si nu din momentul in care este solicitata promotia.

Ce pachete oferim?

 5 anunturi – 6,66 Euro  | 15 anunturi – 18.56 Euro
25 anunturi – 28.56 Euro  |  35 anunturi – 31.42 Euro
50 anunturi – 47.60 Euro | 100 anunturi – 85.68 Euro
150 Anunturi – 114.24 Euro | 200 anunturi – 130.90 Euro
Pretul include TVA

Cum pot contacta utilizatorul / furnizorul?

Pentru a recupera numarul de telefon al vanzatorului, accesati pagina de profil a acestuia sau la oricare dintre anunturile sale si veti observa blocarea numarului de telefon.
Daca doriti sa incepeti conversatia prin mesagerie cu vanzatorul, creati mai intai un cont. Odata ce v-ati creat contul, navigati la oricare dintre anunturile lui si veti observa butonul pentru trimiterea mesajului. Lista cu mesajele dvs. este disponibila in profilul dvs. Acolo aveti un sistem de mesagerie AJAX unde veti putea continua conversatiile.

Cum functioneaza sistemul de revizuire?

Exista doua tipuri de recenzii – cumparator si vanzator. Primul pas este sa va inregistrati pe piata noastra. Apoi, trebuie sa trimiteti un mesaj vanzatorului. Odata ce vanzatorul raspunde la mesajul dvs., veti putea evalua vanzatorul si, in acelasi timp, vanzatorul va va putea evalua.

Cand utilizatorii va viziteaza profilul, ei vor putea sa vada recenzia dvs. generala , lista completa a recenziilor dvs. si sa le filtreze dupa tip.

Odata ce postati recenzia, aceasta nu poate fi schimbata. De asemenea, vanzator si aveti optiunea de a raspunde la recenzie.

Ce sunt anunturile recomandate?

Daca ati gasit un anunt pe care doriti sa il vizitati mai tarziu sau sa contactati vanzatorul mai tarziu, etc. il puteti marca ca Favorit si va fi salvat in lista de anunturi preferate pe care o puteti accesa din tabloul de bord al profilului dvs.

Cum se raporteaza un anunt?

Daca vedeti ca anuntul incalca anumite reguli, il puteti raporta direct din pagina de anunt facand clic pe butonul Raportati si scriind motivul detaliat. Anuntul va ramane activ pana cand administratorul il verifica.